1974-ben született Budapesten. A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola után a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola Budapesti Tanárképző Intézetében tanult.

 

1995-től 1997-ig a Claudio Abbado által vezetett Gustav Mahler Ifjúsági Zenekar tagja volt, majd 1997-98-ban a Budapesti Fesztiválzenekarral dolgozott.

 

1995-ben Krakkóban a Jazz Juniors versenyen a “legjobb nagybőgős”, 2002-ben a Magyar Rádió által szervezett jazzbőgő tehetségkutató versenyén már ő volt a zsűri alelnöke.

 

Sokféle formációban játszott, például a Franciaországban élő Gadó Gáborral, a Németországban élő Tony Lakatossal, valamint Snétberger Ferencel, felesége Szőke Nikoletta zenekerában.

Játszott olyan neves külföldi zenészekkel, mint Frank London, Erik Truffaz, Palle Mikkelborg, hármójukkal lemezt is készített.

 

2013-ban jelent meg első, önálló szerzői lemeze ‘Garden Of Myths’ címmel a Fono Records gondozásában.

 

2007 és 2008 között a Liszt Ferenc Zeneművészeti egyetem tanára volt, jelenleg az Rottenbiller Utcai Talentum Zeneművészeti Szakközépiskola és a Snétberger Zenei Központ tanára. Pedagógiai munkásságát 2010-ben Artisjus pedagógus díjjal jutalmazták.