Köszöntjük a Kaposfest Klub oldalán!

 

Célunk:

Klubunk azzal a céllal jött létre, hogy a Kaposfestek között eltelő időben is igazi Kaposfest-élményt nyújtsunk minőség iránt elkötelezett közönségünk számára.

 

A Klub tagjai:

A Klub tagjai azok a zeneszerető Kaposfest látogatók, akik immár hagyományosan egy évvel előre megrendelik következő évi Kaposfest bérletüket. A Klubba mindenkit nagy örömmel fogadunk, aki kitüntet bennünket bizalmával, és csatlakozik a bérletre feliratkozókhoz 2017. augusztus 13-19 között. Erre vagy személyesen van lehetőség a koncertek előtt és után, vagy email-ben az info@kaposfest.hu címre küldött levélen keresztül. Fontos, hogy bármely feliratkozásnak 2017. augusztus 13-19 között kell megtörténnie.

 

Rendezvényeink:

A Kaposfest Klub két rendezvénytípust szervez: zárt körűt és nyilvánosat.

Zártkörű eseményeinkre kizárólag a Klub tagjai kapnak meghívást személyesen, ezeket nem hirdetjük meg a nyilvánosság számára.

Nyilvános rendezvényeinken mindenkit szeretettel várunk, aki szereti a fesztiválunkra jellemző, egyedi és magas minőségű Kaposfest-élményt.

Ahogy a Kaposfest egy zenére épülő, de azt rengeteg egyéb, magas minőségű programmal gazdagító “élménypark”, a Kaposfest Klub rendezvényei is ilyen sokszínűek: a különböző zenei stílusok mellett a társművészetek, a gasztronómia vagy a természet szerelmesei is megtalálják a számukra élményt jelentő programelemeket.

 

Szeretettel várjuk Önt is a Kaposfest Klubba!

 

A Kaposfest csapata